dinsdag, december 26, 2006

De 13e maand

Al een paar weken geleden lag ik in bed te bedenken wat ik allemaal wel niet kon kopen als ik in december de 'eindejaarsbonus' zou krijgen. Kleding, een externe harde schijf, nieuwe schoenen, een docking station voor mijn i-pod; het zou haast moeilijk worden om te kiezen.

Het duurde nog een paar dagen voordat ik het idee kreeg om een deel van het geld te gebruiken voor een kerstbonus voor het weeshuis 'Mardi Siwi', waar wij deze zomer op bezoek waren.
Zo gedacht, zo gedaan. Het geld ging via stichting Flowgi naar het weeshuis voor een kerstlunch. Erita zou het verder voor ons regelen.

Vrijdag 22/12:
Ik krijg via de mail het bericht dat over een half uur de kerstlunch bij Mardi Siwi gaat beginnen. Een paar minuten later heeft Amis Christoffel aan de lijn, die de leiding heeft bij Mardi Siwi. Ze zijn heel blij met het kerstpakket dat ze hebben gekregen. Behalve de kerstlunch heeft Erita met Faï ook nog 2 gitaren en sportspullen gekocht. Met een goed gevoel streep ik in mijn hoofd wat kado's door op mijn eigen verlanglijst.

Geen opmerkingen: