zondag, maart 25, 2007

Dipje......

Het is zondag en ondanks het mooie weer wil het stralen even niet lukken.

Vandaag staat de kookworkshop op de agenda en komen vrienden en familie koken. Een activiteit waar ik heel enthousiast van werd toen we het bedacht hadden. Uitnodiging gemaakt, mensen erover gesproken, gehoopt en stiekem een beetje gerekend op een stroom aan positieve reacties. Voor veel mensen kwam het echter toch niet goed uit.

Begrijp me niet verkeerd; het is niet aan mij om welk verwijt dan ook te maken. Alleen........het had me zo te gek geleken als vandaag het maximale aantal deelnemers bij de kookworkshop waren geweest. Helaas is dat niet het geval.

Zometeen schud ik onder de douche even hard met mijn hoofd en laat de positieve gedachten weer de overhand nemen. Ik ben op de goede weg al weet ik de richting nog niet helemaal en
kan er aan mijn stuurmanskunst nog een en ander verbeteren. Vamiddag ga ik extra genieten van de mensen om me heen die er wel zijn en met wie ik samen een bijdrage ga leveren aan de wens die Amis en ik samen hebben.

Vol overgave storten wij ons daarna op onze grote uitverkoop tijdens koninginnedag; de tweede actie om geld in te zamelen voor ons Cambodja-project. Die dag zal ook Els spullen voor ons gaan verkopen; 'Driewerf hoera voor jou Els ! !'

Met de zon in mijn rug roep ik bij deze vast iedereen op om mooie spullen te verzamelen die geschikt zijn voor de verkoop, zodat op 30 april een prachtkraam zullen hebben.

Even heel hard zuchten en blazen en de wolken zijn zo weer weg.

And now it's time to get cooking !


Geen opmerkingen: